Nehnuteľnosti v Turecku. Apartmány, byty, domy a vily v mestách Alanya, Belek, Side, Kemer, Bodrum a Istanbul.
Turecko Reality - www.tureckoreality.sk - info (@) tureckoreality.sk - TR: 0090 532 131 0170 - SR: 0915 691 556

streda 22. septembra 2010

Posledné voľné trojizbové apartmány Olive City!

Najpredávanejší apartmánový projekt v Alanya v roku 2010 zaznamenal rekordne rýchly predaj. Najžiadanejšie sú trojizbové apartmány s 2 spálňami, obývacou izbou s otvorenou kuchyňou, 2 kúpeľňami a 2 balkónmi. V komplexe je už len pár posledných trojizbových apartmánov na predaj.

V súčasnosti je väčšina blokov hlavnej časti projektu dokončená, majitelia niekoľkých apartmánov sa nasťahovali a užívajú si leto v Olive City. Do konca roka 2010 by mala byť dostavaná celá hlavná časť projektu  pozostávajúca zo 14 5-poschodových budov a spoločných rekreačných možností. Do júla 2011 by mal byť dokončený zvyšok projektu, čo znamená ďalších 10 blokov a 2 samostatné vily s bazénmi.

Olive City je projekt, ktorý zahŕňa dohromady 512 apartmánov od dvojizbových po šesťizbové. Okrem kvality stavby a skúseného manažmentu je jedinečnou výhodou komplexu vybavenosť rekreačnými možnosťami. Človeka nenapadne aktivita, ktorú by v tomto komplexe nenašiel - od bazénov, kúpeľov, cez všetky typy športu až po bowling, squash, kino, obchody, kaderníka atď.

Pre viac informácií o súčasnom stave a ponuke ma kontaktujte na info@tureckoreality.sk.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára