Nehnuteľnosti v Turecku. Apartmány, byty, domy a vily v mestách Alanya, Belek, Side, Kemer, Bodrum a Istanbul.
Turecko Reality - www.tureckoreality.sk - info (@) tureckoreality.sk - TR: 0090 532 131 0170 - SR: 0915 691 556

štvrtok 2. septembra 2010

Novinky v septembri 2010

Čo máme nové na začiatku septembra 2010?

     V prvom rade by som vám dala do pozornosti (pre tých, ktorí si to ešte nevšimli) rozšírenie našej ponuky nehnuteľností v Turecku o nové oblasti - Bodrum a Istanbul. Bodrum je jedným z najluxusnejších letovísk Turecka ako takého a aj naše projekty nasvedčujú vysokému štandardu a životnej úrovni. Pokiaľ sa chcete odlíšiť od väčšiny, potom Bodrum je tým pravým miestom pre vás. Istanbul partí z hľadiska cestovného ruchu do inej kategórie, keďže nejde o letnú destináciu, ale o interkultúrnu metropolu a centrum kultúry a biznisu.

     Ďalej za zmienku určite stojí fakt, že v najpredávanejšom projekte tohto roku - Olive city (viď príspevok z augusta) sú takmer vypredané trojizbové apartmány. V komplexe nájdete byty od dvoj- do šesť-izbových, pričom najväčší dopyt je práve po trojizbových apartmánoch, z ktorých ostalo na predaj posledné 3 kusy.

      V Turecko Reality sa tešíme, že vám tento mesiac ukážeme našu novú internetovú stránku, na ktorej sme v poslednej dobe pracovali a ktorá vám ponúkne aktuálne informácie a ponuku dôkladne vyberaných projektov apartmánov a víl na Tureckej riviére.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára