Nehnuteľnosti v Turecku. Apartmány, byty, domy a vily v mestách Alanya, Belek, Side, Kemer, Bodrum a Istanbul.
Turecko Reality - www.tureckoreality.sk - info (@) tureckoreality.sk - TR: 0090 532 131 0170 - SR: 0915 691 556

utorok 7. mája 2013

Turecko Reality Novinky 2013

V prvom rade sa chceme poďakovať za podporu a dôveru v služby našej spoločnosti zo strany našich klientov od konca roka 2008. Vďaka vám sa rok čo rok snažíme zlepšovať úroveň a rozširovať záber našich služieb.  Rok 2013 priniesol i pre nás niekoľko noviniek a zmien, o ktoré sa s vami chceme podeliť.

Tento rok sme ako každoročne začali účasťou na januárovom veľtrhu ITF Slovakiatour v bratislavskej Inchebe. Náš stánok sa tešil záujmu náhodných okoloidúcich i klientov, ktorí na veľtrh prišli vyložene kvoli nám. Týmto ďakujeme za návštevu nášho stánku a tešíme sa na ďalšie osobné stretnutia na vetľtrhu ITF Slovakiatour 2014.

Dlhoročné úsilie poskytovať kvalitné služby prispelo koncom roka 2012 k medzinárodnému oceneniu našej partnerskej kancelárie IDEAL v Turecku spološnosťou International Property Awards v oblasti "Najlepšia realitná kancelária v Turecku" pre roky 2012 / 2013. Ocenenie sme v zastúpení oboch realitných kancelárií prebrali v septembri 2012 v Londýne.

Naša spoločnosť okrem toho prešla zmenou právnej formy na spoločnosť s ručením obmedzeným a momentálne pre vás pripravujeme novú internetovú stránku www.tureckoreality.sk navrhnutú pre čo najjednoduchšie používanie a orientáciu. Na stránke budete môcť jednoducho vyhľadávať, triediť nehnuteľnosti a ponuky, ktoré vás zaujmú si môžete uložiť do vášho zoznamu a mnoho iných funkcií. 

Prajeme úspešný rok 2013.

S pozdravom,  

Tím Turecko Reality

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára